reizenroutecontact


home over argument actueel persbericht agenda ruimte oproepen dossier educatie argument analog gevelprojectextra linkpagina

relevant:
copyright:

© copyright 2007 -
Argument Vertoningsruimte

klik om te vergrotenklik om te vergrotenklik om te vergrotenklik om te vergrotenklik om te vergrotenklik om te vergroten
u bent hier:Vertoningsruimte Argument heeft in samenwerking met muziekcollectief Vatican Analog een reeks avonden georganiseerd onder de naam Argument ANALOG, die in het teken stonden van vernieuwende en experimentele muziek.


Vatican Analog, geleid door muziekveteraan Vincent Koreman (o.a. ZXZW Festival en Crack Beats) was al geruime tijd in gesprek met diverse locaties om deze nieuwe avond op te zetten, maar vond uiteindelijk in Argument de perfecte partner.


Audio Player


Argument ANALOG heeft in 2006 en 2007 maandelijks plaatsgevonden, met steeds 2 of 3 liveacts, indien mogelijk gecombineerd met exposities of performance art.


Naast de muziek probeerde Argument ANALOG andere kunstvormen (bijvoorbeeld beeldende kunst en theater) actief te implementeren in de reeks optredens. Zo hoopte Argument ANALOG een platform te bieden voor gelijkwaardige samenhang (en hopelijk vernieuwing) binnen de kunsten.


U kunt van verschillende artiesten muziekfragmenten beluisteren met de Audio player.Argument Vertoningsruimte
voormalig adres:
Korte Schijfstraat 17 Tilburg


Fylers Argument ANALOG:

klik om te vergroten
klik om te vergroten
klik om te vergroten
klik om te vergroten
pageloads
webdesign: Ædesign